Teksten schrijven

Als freelance tekstschrijver ga ik graag aan de slag met het schrijven van jouw teksten. Schrijven is mijn meest favoriete bezigheid, samen met mooie dingen maken. Als kind was creatief schrijven mijn lievelingsvak op school. Daarom besloot ik jaren geleden om een eigen blog te starten. Sindsdien deel ik veel van mijn werk online.

 

Ik heb ruim acht jaar ervaring met het schrijven van teksten in opdracht, met name informatieve en commerciële teksten (copywriting). Door de jaren heen heb ik een eigen stijl ontwikkeld, waarmee ik lezers weet te boeien en raken. Vanuit het hart schrijven is één van mijn kernwaarden. Ik schrijf vloeiend en snel.

Informatieve teksten

Wil je graag kennis delen, maar weet je niet hoe? Ik kan helpen met het schrijven van informatieve teksten op maat.

 

Als ondernemer is het een goed idee om zo nu en dan eigen kennis te delen. Dit kan in de vorm van een blog, maar ook door het plaatsen van een column of sterke webtekst. Wanneer mensen iets lezen waar ze zichzelf in herkennen, is de kans groot dat ze zich willen binden. Een belangrijk onderdeel van content marketing.

 

Ik kan jou helpen bij het schrijven van een goede informatieve tekst. 

 

Prijsindicatie: € 125 (excl. btw) voor een tekst van +/- 1000 woorden

Commerciële teksten

Producten en/of diensten promoten op het internet — je ziet tegenwoordig vrijwel niets anders meer. Internet geeft iedere ondernemer de kans om groot uit te pakken, een groter publiek bestaat er namelijk niet.

 

Iedereen kan tegenwoordig een website online gooien. Het schrijven van een goede commerciële tekst is andere koek.

 

Ben jij ondernemer en op zoek naar iemand die aansprekende commerciële teksten voor je schrijft? I'm your girl. Want daar heb je zelf natuurlijk helemaal geen tijd voor.

 

Prijsindicatie: € 125 (excl. btw) voor een tekst van +/- 1000 woorden

Naast dat ik deze teksten kan schrijven, bied ik ook een podium voor het plaatsen van deze teksten, in de vorm van mijn eigen blog. Lees hier meer over samenwerken met mij als blogger.

Persoonlijke teksten

Heb je de eer om tijdens een speciale gelegenheid iets bijzonders te vertellen? Weet je precies wat je graag wilt vertellen, maar niet hoe je het op een mooie en eervolle manier kunt verwoorden? Ik kan helpen met het schrijven van een aansprekende en persoonlijke tekst.

 

We bespreken samen wat je écht graag wilt vertellen. Aan de hand van details en anekdotes maak ik er een verhaal van dat iedereen zich zal blijven herinneren.

 

Uiteraard is er altijd ruimte voor aanpassingen en zit er standaard één (gratis) correctieronde bij de prijs inbegrepen.

 

Prijsindicatie: € 125 (excl. btw) voor een tekst van +/- 1000 woorden

Redigeren / corrigeren

Heb je ein-de-lijk een tekst op papier gezet en toch nog niet het gevoel dat het plaatje kloppend is? Een goede tekst is niet alleen foutloos geschreven, maar leest ook lekker weg. Ik kan helpen bij het redigeren en/of corrigeren van teksten. Zo is het een tekst van jezelf, maar wel met de puntjes op de i.

 

Prijsindicatie: € 25 (excl. btw) per a4'tje / webpagina

Staat wat jij zoekt er nou net niet tussen? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Dan kan ik kijken of ik iets voor jou kan betekenen. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now