Over mij

Mijn naam is Alyssa Cratsborn, een 30-jarige uit Maastricht. Een échte Maastrichtse en daar ben ik trots op. Net zoals ik op wel meer dingen trots ben. Zo schrijf ik bijvoorbeeld de sterren van de hemel en weet ik altijd van niets, iets te maken. Creativiteit is mijn sterkste eigenschap en dit uit zich in het creëren, schrijven en maken van mooie dingen. Na jarenlang hobbyen op niveau, besloot ik om van mijn passie mijn werk te maken.

 

Schrijven is één van mijn grootste passies. Daar ben ik dan ook het liefst mee bezig. Informatieve artikelen voor mijn blog, commerciële artikelen voor opdrachtgevers, allerlei soorten brieven, captions op social media, webteksten en andere rake stukken tekst. Ik geloof in de kracht van herkenbaarheid en dat je daarmee mensen aan je kunt binden. Verbinding is de sleutel tot online succes, of het nou om volgers of om potentiële klanten gaat. Doordat ik vanuit mijn hart schrijf, weet ik mensen te raken met mijn teksten.

Op mijn eigen blog schrijf ik over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en andere zaken die mij interesseren. Ik geloof heel sterk in de kracht van positiviteit en een goede mindset. 

Ik heb niet één passie, maar vind meerdere dingen leuk om te doen. Daarom heb ik er bewust  voor gekozen om met meerdere werkzaamheden bezig te zijn. Ik ben multipotentieel en heb nooit kunnen kiezen wat ik later wilde worden. Ik wilde namelijk een heleboel worden. Vanuit dat idee is mijn bedrijf ontstaan, waar mijn creativiteit een grote rol speelt. Met mijn diensten wil ik graag mensen en bedrijven ondersteunen.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan bij mijn aanbod wat ik allemaal te bieden heb.

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest