Content creatie

Passende en aansprekende content creëren is een creatief proces en kan veel tijd in beslag nemen. Veel bedrijven hebben geen tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Daarom ben ik er! Maar eerst zal ik uitleggen wat content creatie eigenlijk inhoudt. 

Content is iedere mogelijke communicatieboodschap. Denk bijvoorbeeld aan een blog, een post op Instagram, een reeks foto's of een poll op Facebook. Content creatie is het maken en bedenken van deze communicatieboodschappen. Teksten schrijven en bloggen zijn vormen van content creatie, maar er is meer. Op deze pagina kun je lezen met welke vormen ik jou nog meer kan helpen.

Foto's

Foto's zijn een belangrijk onderdeel van visuele communicatie. Door het gebruik van de juiste foto's, krijgt ieder medium een unieke uitstraling. Of het nou om een social media account of een webshop gaat.

 

Door continu foto's te gebruiken met dezelfde herkenbare eigenschappen, kun je een eigen (merk)identiteit creëren.  Dit kan bijvoorbeeld door middel van kleurgebruik of het toevoegen van een specifieke filter.

 

Ik kan helpen met het maken van mooie product- en/of conceptfoto's. Door mijn jarenlange ervaring weet ik op welke manier ik visueel aantrekkelijke foto's kan maken. 

 

De juiste foto op het juiste moment kan de merkbeleving versterken. Zo kun je je als merk onderscheiden en is de kans groot dat je de aandacht trekt van potentiële klanten.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Social media

Een visueel aantrekkelijk social media profiel is een mooi online visitekaartje. Door met regelmaat bij elkaar passende content te plaatsen, ga je een eigen verhaal vertellen. Een verhaal dat mensen aantrekt en aanspoort om te gaan volgen.

 

Door jouw product of dienst op de juiste manier over te brengen, trek je potentiële klanten aan. Niet alleen met teksten, maar ook visueel. Door op te vallen, kun je als merk aan mensen verbinden en daarnaast ook mensen inspireren.

Ik kan helpen met het bedenken van een passend en aansprekend concept. Denk aan de juiste kleurencombinaties en de juiste look and feel.

 

We bespreken samen de wensen en aan de hand daarvan stel ik een moodboard samen. Daarnaast kan ik helpen met het fotograferen, bijpassende teksten schrijven en en vervolgens inplannen van social media posts. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Staat wat jij zoekt er nou net niet tussen? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Dan kan ik kijken of ik iets voor jou kan betekenen. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now