Bloggen

Als blogger sta ik altijd open voor leuke samenwerkingen. Gedurende mijn tijd als blogger heb ik al met veel leuke merken en bedrijven samengewerkt. Ik creëer niet alleen content, ik bied ook een platform waar het op geplaatst kan worden. Namelijk, mijn eigen blog MissMurphy.nl.

MissMurphy.nl trekt maandelijks meer dan 3000 unieke bezoekers. Ik schrijf op mijn blog voornamelijk over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen en lifestyle. Daar wijk ik ook wel eens vanaf. Ik houd namelijk niet van hokjes.

 

Heb je een leuke samenwerking in gedachten? Neem dan gerust contact met me op. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Advertorial

Met de juiste informatie schrijf ik vloeiend een advertorial om een product of dienst op een goede manier onder de aandacht te brengen.

 

Ik promoot graag een product of dienst op mijn blog, mits ik het in mijn eigen jasje mag steken. Dat is ook prettiger lezen voor mijn volgers, aangezien ze aan mijn schrijfstijl gewend zijn. 

Bij het artikel maak ik bijpassende foto's. Zo wordt het een mooi geheel.

 

Prijsindicatie: € 125 (excl. btw) voor een tekst van +/- 1000 woorden

Review

Producten en/of diensten uitproberen is één van de leukste dingen aan mijn werk als blogger. Ik vind het leuk om over mijn ervaringen met een product of dienst te schrijven, mits dit bij de thema's van mijn blog past en wanneer er een passende vergoeding tegenover staat. 

Een uitgebreide blogpost in ruil voor een lipstick is inmiddels een beetje passé.

Wanneer ik een product of dienst uitprobeer, geef ik altijd mijn eerlijke mening. Ik vind het namelijk belangrijk om transparant en eerlijk te zijn naar mijn volgers. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now