Alyssa Cratsborn

tekstschrijver & content creator 

Als allround creative ben ik dagelijks bezig met het schrijven van teksten, het maken van mooie dingen en het creëren van content. Ik vind het leuk om bezig te zijn met creatieve projecten, in welke vorm dan ook.

 

Vind je het lastig om een goede tekst op papier te zetten? Ik help als freelance tekstschrijver met het schrijven van duidelijke en aansprekende Nederlandse teksten. 

 

Heb je zelf een goed idee, maar weet je niet hoe je dit kunt uitwerken? Ook daar kan ik mee helpen. Ik heb ruim acht jaar ervaring met het maken van content. 

Nieuwsgierig? Scroll snel naar beneden om te zien wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen! 

 
Teksten schrijven

Ik heb ruim acht jaar ervaring met het schrijven van teksten op maat. Mocht je op zoek zijn naar iemand die duidelijke en aansprekende teksten schrijft voor je website, folders, tijdschrift of ieder ander medium, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Content creatie

Het promoten van een merk of bedrijf door middel van social media is helemaal van nu. Er zijn talloze manieren om jouw merk of bedrijf onder de aandacht te brengen. Ik kan je helpen met het bedenken en maken van passende content. 

CV's & motivatiebrieven

Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke en passende baan, maar vind je het moeilijk om een passende motivatie en/of CV samen te stellen? Daar kan ik je mee helpen! 

Bloggen

Bloggen doe ik al meer dan acht jaar met veel plezier. Op mijn creatief lifeblog deel ik dagelijks nieuwe content over creativiteit, ondernemen, persoonlijke groei en lifestyle.

 

Als blogger sta ik altijd open voor leuke samenwerkingen en bied ik een platform voor het delen van content.

Portfolio
IMG_2912.jpg

Geschreven review inclusief bijpassende foto's voor Goodiebox. Gepubliceerd op mijn blog.

Goodiebox

bloom-blooming-blossom-459037.jpg

Persoonlijk stuk over mijn oma. Er komt maandelijks een nieuwe column met dit thema online op mijn blog

Alzheimer

Lees meer
IMG_3248_edited.jpg

 

Review over Hotel The Match in Eindhoven. Geopend op 14 januari 2019.

Hotel The Match

Lees meer
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Tekstschrijver in Maastricht